Mogelijkheden

BAT cursus voor reactieve honden
De BAT cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten waar je een uitgebreide uitleg krijgt over BAT maar ook vooral zelf aan de slag gaat met je eigen hond. Tijdens deze cursus krijg je les in kleine groepen van maximaal 6 combinaties, dit gaat volgens het Growly Classes concept van Grisha Steward.

Nadat je een goede theoretische basis hebt gekregen gaan we aan de slag met zogenaamde ‘set ups’. Dit zijn gecontroleerde situaties waarin je onder begeleiding van twee ervaren CBATI’s, die tevens ook beide ervaren gedragstherapeut zijn (Erica Bokelmann en Monique Bladder), oefent met je hond. Daarbij leer je de lange lijn te hanteren op een manier die je hond zoveel mogelijk vrijheid geeft zonder de controle te verliezen. Ook leer je de lichaamstaal van je hond te observeren en interpreteren zodat je met minimale interventies je hond kunt helpen.

Nieuw! BAT cursus Arnhem start april 2017

Interesse? Stuur een email naar info@ericabokelmann.nl

BAT cursus Arnhem start januari 2017 *VOL*

BAT cursus Arnhem start augustus 2016 *VOL*

BAT cursus Arnhem start mei 2016 *VOL*

BAT cursus Apeldoorn start maart 2016 *VOL*

BAT cursus Apeldoorn start november 2015 *VOL*

BAT cursus Bemmel start september 2015 *VOL*

BAT zomer cursus Nijmegen start augustus 2015 *VOL*

 

CBATI-color-logo-small

Privé BAT training
Een privé training bestaat altijd uit een intake gesprek (+/- 1.5 uur) om het probleem in beeld te brengen en informatie te geven over BAT training. Deze informatie krijg je ook schriftelijk mee om later nog terug te kunnen lezen. Tijdens de eerste training komen de lijnvaardigheden (+/- 1.5 uur) aan bod, dit is zowel zonder als met hond. Na deze 2 bijeenkomsten zijn we klaar om met de set ups (30 tot 45 minuten) aan de gang te gaan. Tijdens de set ups gaan we aan de slag met de prikkel waar jou hond specifiek op reageert.