Mogelijkheden

Lezing Introductie SATS
Zoek je voor jou Kynologen Club, hondenschool of dierenartspraktijk nog een lezing? Dan is de lezing Introductie SATS zeker interessant. Tijdens deze 2 uur durende lezing leg ik de basisprincipes van SATS uit en geef ik een inkijk in de mogelijkheden van SATS.

Workshop Bridge & Target
Tijdens deze kennismakingsworkshop krijg je in een halve dag een indruk van de mogelijkheden van SATS voor jezelf en voor je dier. Deze ochtend of middag zal bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. Ik bied zelf geen georganiseerde workshops aan maar kan op locatie bij een door jou samengestelde groep een workshop komen geven.

Bridge & Target cursus voor trainers en instructeurs
Als gecertificeerd SATS instructeur bied ik een Bridge & Target cursus aan voor trainers en instructeurs. Deze 3-daagse cursus is erop gericht om de deelnemers te leren met de trainingstechnieken van Bridge & Target te werken. Tijdens deze cursus word theorie afgewisseld met praktijk. Na deze cursus ben je in staat om zelfstandig een dier te trainen met Bridge & Target. Sinds 2018 geef ik deze cursus enkel nog als bijscholing via Annorlunda.

Privé training
Wil je zelf aan de slag met je dier? Dan geeft een op een begeleiding de mogelijk om samen te werken aan het behalen van je specifieke trainingsdoelen met behulp van SATS. Deze training is geschikt voor zowel mensen die geïnteresseerd zijn in SATS trainingstechnieken en mensen die puur een trainingsdoel willen behalen of een probleem oplossen.

In dit individuele traject werken we met een op maat gemaakt trainingsplan. Tijdens de eerste training bespreken we je wensen en trainingsdoelen. Vandaaruit gaan we aan de slag met het trainingsplan. De methode die ik hier voor gebruik is om het dier en de eigenaar apart van elkaar de juiste technieken aan te leren zodat ze daarna samen verder kunnen.

Privé puppy training
Wil je graag een puppy cursus volgen maar heb je geen gelegenheid om elke week op een vast tijdstip aanwezig te zijn of heb je liever individuele begeleiding dan is privé puppy training een goed alternatief.

In dit individuele traject werken we met een op maat gemaakt trainingsplan. Tijdens de eerste training bespreken we je wensen en trainingsdoelen. Vandaaruit gaan we aan de slag met het trainingsplan. De methode die ik hier voor gebruik is om de puppy en de eigenaar apart van elkaar de juiste technieken aan te leren zodat ze daarna samen verder kunnen en de tools hebben om met elkaar te communiceren.

In het puppy pakket zitten normaal gesproken de volgende oefeningen:
– Zit
– Af
– Wandelen zonder trekken
– Hier komen
– Wacht
– Geconditioneerde ontspanning

Daarnaast is er ruimte voor eigen wensen en kunnen de oefeningen aangepast worden op je eigen situatie.

Voor meer informatie of andere mogelijkheden neem gerust contact met mij op.