Hoe werkt het?

Samen aan de slag met het gedrag van je hond!

Langdurige en duurzame verandering kost tijd. Om jou en jouw hond zo optimaal mogelijk te begeleiden in dit veranderingsproces bied ik een gedragstherapie traject aan van 6 weken. We starten met een uitgebreide vragenlijst en het liefst ook met video materiaal. Op basis van deze informatie bereid ik mij voor op het huisbezoek. Tijdens het huisbezoek kijken we samen naar je hond en bespreken we de punten waar je tegen aan loopt. Je ontvangt aan het eind van het gesprek de eerste tips.

Binnen 5 dagen na het huisbezoek ontvang je het op maat gemaakte behandelplan met mijn analyse en advies. Meestal bestaat de oplossing uit een gedeelte management (organisatie van de omgeving), een gedeelte ondersteuning en een gedeelte training.

Je gaat nu zelf aan de slag met (het gedrag van) je hond, uiteraard met mijn advies, hulp en begeleiding. De 5 weken na het huisbezoek hebben we een wekelijks check in moment op woensdag. We doen dit aan de hand van een checklist die je mij op dinsdag mailt. Met behulp van deze checklist breng je in kaart wat de afgelopen week goed is gegaan en waar je mogelijk tegen aan loopt. Deze zullen we dan samen doornemen en we bespreken waar we eventueel moeten bijsturen, een volgende stap gemaakt kan worden of dat we iets nieuws kunnen proberen.

Na deze 6 weken heb je de tools gekregen om zelf verder met je hond aan de slag te gaan en de verandering(en) vast te houden.

Gedragstherapie samengevat

Voorbereiding aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en videomateriaal
Huisbezoek a 1 ½ uur op een woensdag
Op maat gemaakt behandelplan
Gedurende 5 (aaneensluitende) weken een check in moment. Deze zijn in overleg telefonisch, online of via de mail en hier plan ik ongeveer 30 minuten voor in.
Indien nodig overleg ik met jouw dierenarts.

Jouw investering € 347,-

Na het maken van een afspraak ontvang je het betaalverzoek. Na betaling is je afspraak definitief. Twee tot drie weken voor de afspraak ontvang je de vragenlijst en deze mail je uiterlijk 3 dagen voor de afspraak ingevuld weer terug.

Om voldoende tijd te kunnen besteden aan de begeleiding van jou en je hond heb ik het aantal honden dat ik tegelijkertijd begeleid beperkt.